tinisztarok.hu - Gyerekruha Webáruház - Márkás új gyerekruhák | DreamWorks/ Madagascar pulóver

főoldal » Pulóver (7) » DreamWorks/ Madagascar pulóver

DreamWorks/ Madagascar pulóver

dreamworks/ madagascar pulóver
Méretek: 104-110 ( raktáron 1db)

cikkszám: 25222-01

márka: Madagascar

kategória: Pulóver


DreamWorks/ Madagascar pulóver

DreamWorks (Madagascar 2) csoport mintás dekoráció. A pulcsi színe nyers/sötétzöld. A felvitt motívum szitanyomással készült, emiatt tartós, nem kopik nem pereg fel a széle.

Madagascar

A Madagaszkár (Madagascar) a DreamWorks egész estés animációs filmje, 2005-ből, Eric Darnell és Tom McGrath rendezésében. A film négy állatkerti  állatról szól, akik egy félreértés folyamán visszatérnek a vadonba.
"Alex, Marty, Melman és Gloria a New York-i Central Park Zoo lakói. Egy nap Marty szemtanúja lesz négy, magukat akcióhősnek képzelő pingvin szökési kísérletének, és a fejébe veszi, hogy ő is megszökik. Három barátja a nyomába ered, míg végül a Grand Central Terminalon utolérik. Itt találnak rájuk a gondozók, és visszaviszik őket az állatkertbe.
Ám az állatvédők a szökési kísérletet úgy értelmezik, hogy az állatok vissza akarnak térni a vadonba. Így aztán hőseink hamarosan egy hajón találják magukat, amely Afrika felé tart. Ám a pingvinek itt is megszöknek, és eltérítik a hajót az Antarktisz felé. Alexék ládája a tengerbe zuhan, és Madagaszkár szigetén ér partot.
A városi állatok először azt hiszik, a San Diego-i Állatkertbe vitték őket, mígnem összetalálkoznak a helyi lakosokkal, a makikkal, akik felvilágosítják őket, hogy ez bizony a Vadon. Marty boldog, hogy teljesült a kívánsága, Alex ezzel szemben eleinte haza akar jutni. Később mégis megbékél az új helyzettel... Az animációs film sikere okán, 2008-ban elkészült a második része.

 

 

Legyen Ön az első véleményező!

Név
Üzenet

Segíthetünk?

» Szállítási információk

 

» Vásárlási feltételek

 

 

E-mail:
info@tinisztarok.hu

Telefonszám:
70/382-4776 (hétköznap 17óra után)